Garaj metalic GG102, 10 ani garantie

GARAJ    GG102  = lungime 642  x  latime 297   X   h 221 CM ( interior 616x276 cm ), deschidere usi 257 cm, inaltime usa 176 cm     

Realizate din structura metalica galvanizata integral la cald printr-o metoda brevetata, asemenea pieselor de caroserie de la autoturismele premium . Grosime mare tabla: perete 0,5 mm, acoperis 0,35 mm.   

Luminator integrat in acoperis     

Prevazute cu usi duble, late
NU sunt prevazute cu podea, se monteaza pe ciment, pavele, bitum etc, suprafata trebuie sa fie plata. Are inclus sistem ancorare pt a se fixa de baza.   

Avantaje : montaj rapid, poate fi mutata la nevoie, NU rugineste, nu este atacata de carii precum lemnul, nu putrezeste, nu trebuie vopsita 10 ani, nu se usuca / nu contorsioneaza ca lemnul, rezista la ploaie si zapada/inghet etc, ZERO mentenanta cu pret mult mai mic decat cele din lemn .   

Fabricate integral in Marea Britanie, cu garantie de coroziune de 10 ani oferita de producator .   

Se asambleaza de catre client   (estimat 2-4 persoane cca 1 zi ) , fara unelte speciale (necesara surubelnita). Se livreaza cu instructiuni clare si simple de montaj, suruburi speciale, manusi pentru protectie cand montati etc. absolut tot ce este necesar   

Se pot prelua de la depozitul din Buzau  sau livra la adresa prin curier.  
Ambalare: 3 colete x 75 kg fiecare, dimensiuni : 190x76x15 cm fiecare.

Pretul NU include transport sau montaj.


PRETURILE DE MAI SUS INCLUD TVA.   
Mai multe informatii
Status produs N/A
Dimensiune tobogan N/A
Stock Message N/A
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Garaj metalic GG102, 10 ani garantie
Rating