Protecţia datelor personale

In calitate de operatori ai acestui site,  SC NICOLTEX SRL si  SC TRUFI INVEST EUROPE SRL , se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


SC NICOLTEX SRL si  SC TRUFI INVEST EUROPE SRL  se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.


Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.


Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC NICOLTEX SRL si SC TRUFI INVEST EUROPE SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Pentru mai multe informatii puteti accesa sau solicita Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de SC NICOLTEX SRL si  SC TRUFI INVEST EUROPE SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct persoanei responsabile cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa:  Buzau, Sos Spatarului 11, cod postal 120226 sau pe email: trufi@trufi.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.