Trufi Romania

Intrebari, Politica Retur

   Pentru orice comenzi , intrebari sau detalii contactati reprezentantii Trufi  Romania telefonic:  0761.367.17  sau prin email-  toate datele le gasiti in sectiunea Contact

 

PRETURILE AFISATE NU INCLUD TRANSPORTUL !    Imaginile au caracter informativ. 

Imaginile pe site sunt cu titlu de prezentare  iar  culorile pot diferi de situatia reala si pot varia  în functie de setarile monitorului.

Societatea noastra   NU garanteaza disponibilitatea  in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta furnizorului sau nu mai sunt disponibile din alte motive.  Veti fi anuntati telefonic sau prin email in aceste situatii.

 

Politica de retur :

 

      "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.


II. Clientul se obliga sa notifice in scris printr-un e-mail la adresa trufi @ trufi .ro   , intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionate, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor, iar in cel mai scurt timp va primi un e-mail cu instructiuni de returnare. Pentru a fi acceptata returnarea acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit; produsul/produsele nu trebuie sa fie folosite, zgariate, murdare  sau deterioarate).


Dupa notificare, clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, in caz contrar, consideram cererea nefondata/invalida si putem refuza returul. 


       Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cu valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului comandat initial, cheltuielile de livrare fiind suportate de cumparator.


       Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 


- in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit 
- in cazul in care se depaseste termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului 
- in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).


•    In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului.  Rambursarea se face DOAR in contul dvs, nu putem inapoia banii cash.  In formularul de retur ce vi se pune la dispozitie, va rugam sa completati contul bancar IBAN.
•    In cazul inlocuirii produsului cu altul disponibil pe stoc, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. 
•    In cazul in care Clientul care a returnat un produs cu defect, si  nu dispunem de un produs corespunzator pentru inlocuire, vom oferi clientului contravaloarea produsului.  
•    Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. 
•     In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care ati primit alt produs  decat cel comandat de dumneavoastra, caz in care compania noastra  va suporta contravaloarea transportului. 


         In cazul in care ati primit alt produs decat cele comandate de dumneavoastra,  va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore printr-un e-mail la adresa:   trufi @ trufi .ro

Trimiteti coletul, cu orice companie de curierat rapid pe adresa de retur:

 

 Trufi , Soseaua Spatarului 11 , Buzau 120200, Romania, tel. 0761.367.117 

 

             
Indiferent de compania de curierat rapid,  taxa de transport pentru retur va fi suportata de dumneavoastra.  

 

Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate!  Orice retur intai este verificat la depozit, apoi se returneaza banii. 

 

Persoanele Juridice nu beneficiaza de returul produselor deoarece legislatia in vigoare nu include decat persoanele fizice.

 

 

 

Suntem producatori si/sau distribuitori de : 
- loc joaca copii lemn 
- casute lemn 
- casute gradina 
- casuta curte 
- topogane 
- leagane 
- tobogane 
- balansoar 
- parc de distractii 
- mobilier copii 
- mobilier gradinite 
- loc joaca gradinita 
- loc joaca scoala 
- jucarii lemn 

- magazie gradina 

Loc de joaca copii, Loc joaca de curte,loc joaca lemn,complex de joaca ,castel joaca,castel printese,loc joaca gradinita,topogan,tobogan,legane,turn lemn,puzzle lemn, montesori waldorf,balansoar,jucarii lemn,joc lemn,tobogane,topogane,hinte,cuburi lemn,cutie jucarii lemn, bancuta copii lemn, turn de joaca,casuta joaca,casuta lemn,casuta copac,mobilier gradina,casuta pentru gradina,mobila lemn copii,cutie jucarii lemn,pat etajat,pat suspendat,pat printesa,pat cu topogan,jocuri exterior,jucarii exterior,mobilier copii lemn masiv,mobilier copil natural,playground,climbing,jucarii,loc joaca gradinita,loc joaca pensiune,loc joaca,restaurant,loc joaca hotel,loc joaca scoala,loc joaca afterschool,loc de joaca cu nisip,perete catarat,perete escalada, accesorii pentru loc de joaca, jucarii eco, pat papusi, casuta papusi, mobilier papusi, castel jucarie, Set de construit din lemn, Cuburi lemn, Jucarie lemn ecologica, ,mobila lemn copii,cutie jucarii lemn,pat etajat,pat suspendat,pat printesa,pat cu topogan,jocuri exterior,jucarii exterior,mobilier copii lemn masiv,mobilier copil natural,playground,jucarii Montessori, cadou copii, activitate copii, casuta lemn, casuta plastic, casuta copii, cadou fetita, cadou baiat, cadou craciun, cadou mos, cadou paste, jucarii copii, casuta curte, casuta gradina, casuta interior, dotare gradinita, casuta unelte, casuta jungle gym, casuta kalman, casuta exterior, casuta fetite, casuta baieti, casuta little tykes, masuta copii, scaun copil, scaunele gradinita, masuta plastic, masa nisip si apa, balansoar, masa pupitru copii, masuta joaca, masuta desen pictat, masuta gradinita, masuta cresa, masuta curte, masuta plastic copii, masa gradinita, masa cresa, masuta afterschool, masuta clasa, pupitru clasa,cos jucarii, cutie jucarii, cutie roti, galeata jucarii, cutie nisip, depozitare jucarii 

 

 
Copyright 2012 © trufi.ro
E-mail: trufi@trufi.ro  |  Sitemap
Made by: intelli solutions