Impregnant finisare si protectie lemn Estetik Pin

Pret special 45,00 RON Pret standard 59,00 RON
SKU 3016

*Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici*

Impregnant Estetik pentru finisarea si protectia lemnului, pe baza de uleiuri, hidrofob – ofera protectie perfecta impotriva apei si factorilor naturali.

Pentru impregnarea lemnului ce va fi folosit atat la interior cat si la exterior. Protejeaza atat de razele UV cat si de patrunderea apei.

Patrunde adanc in lemn si nu se exfoliaza (ca lacul sau vopseaua).

EXEMPLE DE UTILIZARE:

   Pentru finisarea și decorarea prin vopsire a lemnului, a construcţiilor din lemn, a părţilor de construcţie și a altor elemente din lemn cum ar fi garduri, pergole, mobilier de grădină, pereţii caselor din lemn și cabanelor.

   Este destinat pentru utilizare atât în interior cât și la exterior. 

  Varianta ideala este: tratarea lemnului mai intai (anti-carii, fungi etc) cu tratament QB sau Opti F, iar apoi aplicarea acestui produs. Astfel lemnul va fi protejat si de la interior iar consumul de Estetik va scade.  

   Consum: 1 litru pentru 6-12 mp lemn (in functie de tipul de lemn, finisajul lemnului, gradul de uscare etc). Mai multe detalii despre aplicare in fisa produsului. A se agita inainte de folosire! Se aplica prin pensulare. Pentru interior se recomanda 1-2 straturi. Pentru exterior 2-3 straturi.   Consumul scade dupa primul strat (lemnul nu mai absoarbe mult).

   Disponibil in 6 culori: Pin Auriu, Pin, Mahon, Castan, Nuc, Palisandru

  Fabricat in EU în conformitate cu sistemul de management al calităţii ISO 9001 și 14001. Certificat  tehnic pentru construcţii: STO – AO – 224 – 808/2017

Mai multe informatii
Dimensiune tobogan N/A
Status produs N/A
Stock Message Stoc epuizat - disponibil la comanda
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Impregnant finisare si protectie lemn Estetik Pin
Rating