Despre noi

Am inceput in 2001.  Internetul era atunci si el al inceputuri, pentru a cauta ceva se folosea Yahoo, desi aparuse si o chestie noua numita Google… Internetul mergea lent, paginile se incarcau greu, si putini intuiau ca va schimba TOTUL.

Primul magazin online… a durat circa 1 an sa devina functional, se scria cod langa cod, dura o saptamana sa facem o pagina, dar dovada ca nu era munca multa degeaba: a functionat perfect 14 ani. Primele comenzi se livrau prin Posta Romana sau curieri ce acum nu mai exista. Primii clienti trimiteau mesaje pe site sa-i sunam noi. Si telefonia mobila era la inceputuri, si nu era deloc ieftina…

Acum avem un Call Center, departament de logistica, aplicatii si automatizari, procesam mii de comenzi pe luna, dar ca si atunci, si acum clientul este in centru. Comunicarea cu clientul a fost si a ramas cheia succesului.

Calitatea- reprezentam in exclusivitate in Romania unii din cei mai mari producatori din lume. Fiecare produs vandut respecta toate standardele de calitate.  Avem furnizori cu fabricile  in Franta, Olanda, Spania, SUA, Israel, Japonia, Italia, Polonia, Austria si desigur si Romania.

Stocuri – spre deosebire de circa  95%  din magazinele online, noi avem stocuri. Avem mii de produse, in doua depozite, gata sa fie livrate imediat oriunde in tara. Astfel avem si  posibilitatea  preluarii  din depozit de catre clienti. Orice client poate veni sa vada un produs si sa il cumpere.

Social – generam locuri de munca, platim taxe si impozite in Romania (toate platite la timp). Ne implicam in proiecte sociale sau in situatii unde oamenii, dar mai ales copiii, au nevoie de ajutor. Am sustinut si sustinem initiative minunate:  Salveaza o inima, Magic Camp (pentru copiii cu cancer), Bursa de fericire (Spital Oncologie copii), centre pentru copii orfani sau cu deficiente.

Am construit multe si mai avem si mai multe de facut !

Multumim pentru ca ne sunteti alaturi ! 

 

Trufi™   este marca inregistrata OSIM nr.158115