Cutie de depozitare XL Denali 370 L

*Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici*

O alegere perfectă pentru spațiul dvs. exterior, cufarul Denali combină o construcție extrem de puternică cu un design elegant. Această cutie robustă de exterior este fabricată din material inovator DUOTECH, care este rezistent la intemperii, protejat UV și are o textura rustică precum și un ton dual elegant. Cu o capacitate de 380 litri, Denali va purta perne sau alte accesorii, ajutându-vă să vă mențineți terasa, curtea interioară sau grătarul libere. Sistemul de pistoane deschide cutia ușor, în timp ce capacul care se poate închide vă permite să mențineți cutia ferm închisă când este necesar.


Capacul se ridica usor datorita sistemului de deschidere a pistoanelor. Permite deschiderea lină și închiderea lentă pentru a evita degetele ciupite, o caracteristică pe care o veți aprecia dacă aveți copii mici.

Ușor de păstrat într-o formă excelentă datorită materialului DUOTECH. Protejat împotriva intemperiilor și al razelor ultraviolete, care îl împiedică de rugină, decojire, decolorare sau alte deteriorări frecvente mobilierului în aer liber.

 
Blocabil
Capacul de închidere asigură o securitate extraordinară de la mâini nedorite, oferind liniște atunci când vine vorba de toate echipamentele de exterior și de piscine. Asigurați-vă propriul dvs. de blocare.
 
 
Personalizabil
Adăugați cu ușurință o nuanță de vopsea care se potrivește cu casa, peisajul sau zona exterioară.
 

Dimensiuni: 123 x 62 cm x 70 cm H

 

Mai multe informatii
Dimensiune tobogan N/A
Status produs N/A
Stock Message Stoc epuizat - disponibil la comanda
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cutie de depozitare XL Denali 370 L
Rating