Casuta metalica W86 243x197 cm

*Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici*

Casuta magazie metalica de gradina, din tabla cu finisaj ce imita lemnul - magazie universala pentru unelte, scule, biciclete, lemne, saci peleti, atelier etc.

W86 = 197 cm adancime x 243 cm latime, inaltime 215 cm (dimensiuni la exterior masurat sus inclusiv streasina ), deschidere usi 101 cm, inaltime usa 178 cm.

Realizate din structura metalica galvanizata integral la cald printr-o metoda brevetata, asemenea pieselor de caroserie de la autoturismele premium. Grosime mare tabla: usi si fronton (triunghi) 0.5 mm, perete 0,3mm, acoperis 0,35 mm.  

Prevazute cu usi duble, late, culisante, cu sistem pentru inchidere cu lacat (lacatul nu este inclus). 

NU sunt prevazute cu podea, se monteaza pe ciment, pavele, OSB etc, suprafata trebuie sa fie plata. Are inclus sistem ancorare pentru a se fixa de baza. 

Avantaje: montaj rapid, poate fi mutata la nevoie, NU rugineste, nu este atacata de carii precum lemnul, nu putrezeste, nu trebuie vopsita 10 ani, nu se usuca / nu contorsioneaza ca lemnul, rezista la ploaie si zapada/inghet etc. ZERO mentenanta.  

Fabricate integral in Marea Britanie, cu garantie de coroziune de 12 ani oferita de producator. 

Se asambleaza de catre client foarte usor in cateva ore (estimat 2 persoane cca 5-6 ore), fara unelte speciale (necesara surubelnita). Se livreaza cu instructiuni clare si simple de montaj, suruburi speciale etc. 


Mai multe informatii
Dimensiune tobogan N/A
Status produs N/A
Stock Message Stoc epuizat - disponibil la comanda
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Casuta metalica W86 243x197 cm
Rating