Magazie din plastic P88 229x229 cm

*Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici*


ACEST PRODUS NECESITA PLATA IN AVANS!

Casuta tip magazie de gradina, de la unul din cei mai mari producatori la nivel mondial, cu peste 7 milioane de magazii vandute anual in intreaga lume.

Realizate din materiale unice, policarbonat Duraflex.

Nu se decoloreaza, rezista la temperaturi intre -35 grade pana la + 65 grade. Rezistenta mare la vant si zapada (75kg / mp)

Materialul din care este realizata este un material tip plastic-polimer, de grosimea unei foi de tabla, extrem de rezistent la lovituri - nu se cuteaza, zgarie sau crapa. Garantie acordata de producator 10 ani (in anumiti termeni si conditii). Structura integrala din aluminiu, nu rugineste, nu corodeaza.

Acoperis Skylight, unic in lume, patentat, care pe exterior este opac si respinge razele de soare vara, dar permite luminii sa intre in interior. Astfel in interior este lumina naturala pe toata perioada zilei. Grad de protectie 100% a razelor UV.

Nu este o magazie antifurt. Nu este destinata pentru a fi montata in afara curtii (in locuri complet izolate). Este o magazie pentru depozitarea uneltelor si obiectelor de gradina, bicicletelor,scuter, anvelope, saci peleti  etc si pentru a le proteja de ploi, soare, praf etc

NU include rafturi.

NU include podea. Se recomanda montarea pe suprafata solida si plana (ciment, pavaj, dale, osb etc) 

Prag jos la usi, tip rampa, pentru acces usor, inclusiv cu roaba, masina de tuns iarba etc.

Incuietoare ce permite atasarea lacatului (lacatul nu este inclus)

Grile de ventilatie in partea de sus. Incluse bride pentru ancorarea de postament.

Spre deosebire de lemn: nu putrezeste, nu mucegaieste, nu miroase, nu trebuie vopsit sau lacuit. Se spala cu furtunul daca este nevoie. Mentenanta ZERO.

Se asambleaza de catre client fara unelte speciale in cca. 2 ore, casutele sunt insotite de instructiuni clare si simple de montaj.

Dimensiuni exterior: latime 229 cm, adancime 229 cm, inaltime 234 cm, usi duble - deschidere usi 128 cm x 177 inaltime.

Se pot extinde ulterior folosind: Modul de extensie Trufi PG8, care prelungeste casuta in lungime cu 150 cm.  Modulele se comercializeaza separat.

Mai multe informatii
Dimensiune tobogan N/A
Status produs N/A
Stock Message Stoc epuizat - disponibil la comanda
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Magazie din plastic P88 229x229 cm
Rating