Magazie metalica GP54 120x158 cm

*Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici*

Magazie de gradina pentru spatii inguste, se monteaza langa perete sau gard. Se pot depozita: unelte, scule, biciclete, lemne, saci peleti, atelier etc.      

Dimensiuni:

- gabarit total exterior: 120x158 cm, inaltime 160/174 cm.

- la baza pe exterior: 104x144 cm 

- usa latime 60 cm, inaltime 158 cm    

Dimensiuni colet/cutie - 166x70x11 cm

Grosime mare tabla: usi si fronton 0,5 mm, perete 0,3mm, acoperis 0,35 mm.    Realizate din structura metalica galvanizata integral la cald printr-o metoda brevetata, asemenea pieselor de caroserie de la autoturismele premium 

NU sunt prevazute cu podea, se monteaza pe ciment, pavele, OSB etc. Suprafata trebuie sa fie plata. Are inclus sistem ancorare pentru a se fixa de baza.      

Avantaje: montaj rapid, poate fi mutata la nevoie, NU rugineste, nu este atacata de carii precum lemnul, nu putrezeste, nu trebuie vopsita 10 ani, nu se usuca / nu contorsioneaza ca lemnul, rezista la ploaie si zapada/inghet etc. ZERO mentenanta cu pret mult mai mic decat cele din lemn .      

Fabricate integral in Marea Britanie, cu garantie de coroziune de 10 ani oferita de producator .      

Se asambleaza de catre client usor in cateva ore, fara unelte speciale (necesara surubelnita, si masina gaurit). Se livreaza cu instructiuni clare si simple de montaj, suruburi speciale etc.

Mai multe informatii
Dimensiune tobogan N/A
Status produs N/A
Stock Message Stoc epuizat - disponibil la comanda
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Magazie metalica GP54 120x158 cm
Rating